De Stentor 26-01-2019

De Stentor:

 

Olger Koopman van De Stentor heeft ons half januari 2019 geïnterviewd. We hebben een fijn open gesprek gehad. Hieronder kunnen jullie het uiteindelijke artikel lezen. Terecht heeft Olger natuurlijk, zoals een goed journalist betaamt, ook wederhoor toegepast.

Een paar foutjes die er toch ingeslopen zijn:

-Er rijden niet 6 tot 8 eendentransporten per dag, zeer regelmatig 8 tot 10! Anders zou Tomassen ook niet aan zijn ruim 40.000 eenden per dag komen zoals het nu is. Er kunnen er nl maar maximaal 5000 eenden in een vrachtwagen of vrachtwagencombinatie!!

-Tomassen overschrijdt al vanaf 2016 het jaarlijks toegestane aantal geslachte eenden. Hij mag er maar 100.000 per week slachten, gezien de toegestane 4 vrachtwagens (elk 5000 eenden) per etmaal ( 2 vóór 7 uur e 2 na 7 uur). Dat zijn dus 5,2 miljoen eenden per jaar maximaal!!

-In de laatste jaarverslagen van Bangkok Ranch Group locatie Tomassen Duck-to komt het aantal werknemers niet boven de 104 uit en in de Kamer van Koophandel staat het aantal werknemers nog steeds op 73. Dus geen 160!!

 

Verder vragen we ons met enige regelmaat af of de dossierkennis en de juridische kennis wel op orde is bij de Gemeente Ermelo.

 

Hieronder het artikel en de bewuste folder en de envelop!! Ook bij deze: neem contact met ons op als u de kunstenaar bent of weet wie de kunstenaar is en als u de schrijfster van het adres bent of weet wie de schrijfster is, want dan kunnen we tot een goed gesprek komen!!